Huittisten kotiseutuyhdistyksen julkaisut

Huittisten Joulu-lehti

Yhdistys on vuodesta 1977 lähtien toimittanut joulun alla kotiseutuaiheisen Huittisten Joulu -nimisen lehden.

Lehteä myydään paikallisessa kirjakaupassa, kirjastossa, S-Marketissa, Lautturissa, Osuuspankissa, Toripuodissa ja Wanhassa Pappilassa sekä mm. Hannulan myyjäisissä. Tarvittaaessa myös postitamme, silloin perimme postituskulut asiakkaalta.

Huittisten Joulun toimitus, eli hallitus, ottaa mielellään vastaan kirjoituksia, kuvia ja juttuaiheita pitkin vuotta.

Edellisten vuosien lehdet

Edellisten vuosien lehtiä voit kysyä peltomaki.tarja@gmail.com tai 0500 333980
Loppuunmyytyjä vuosikertoja ovat 1977, 1979, 1981, 1982, 1986 ja 2009. Monesta vuosikerrasta on vain muutamia kappaleita jäljellä.

Muita julkaisuja

• Huittislaista huumoria
  • Ota avvaiv völliis : muistoja Huittisista sanoin ja kuvin, 1994
  • Kodisoja Aune – Riamunkirjavat sukat : pakinoita Huittisten murteella, 1996